Kom til åbent hus

Vi afholder hvert år Åbent Hus for interesserede. Her er der mulighed for at se faciliteterne, møde ansatte, ledelsen og elever

SkolenBørnehaven

Åbent hus skolen

Til Åbent Hus på skolen har alle interesserede mulighed for at komme forbi. Formiddagen er både for interesserede i indskoling, mellemtrin og udskolingen.

Vores Åbent Hus er både for jer, der aldrig har været på Hulvej Privatskole og for jer, der i forvejen kender til skolen, men gerne vil vide mere. Uanset om du er kommende elev eller overvejer at blive det, så er denne formiddag målrettet dig/jer.

Formiddagen byder på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. Eleverne tager jer med rundt på skolen, og I får mulighed for at stille spørgsmål til hverdagen og deres oplevelser.

For at komme med til Åbent Hus, skal du tilmelde dig nedenfor.

“Stor ros til lærere og ledelse for, at de er åbne for forandringer! Vores barn trives fantastisk på Hulvej Privatskole.”

– Forælder til elev på skolen

Program for næste åbent hus på skolen

Tidspunkt: Lørdag den 28. september klokken 11.00-12.30.

Lokation: Hulvej Privatskole, Hulvej 19, 8700 Horsens.

Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

“Det er så fedt at opleve Henrik stå ude hver eneste morgen med et smil på læben og et ‘godmorgen’ til alle børn.”

– Forælder til elev på skolen

Video: hør mere om skolen

Hør skoleleder Henrik Krog fortælle mere om skolen og vores værdier.

I denne video kan du høre skoleleder Henrik Krog fortælle om vores tre kerneværdier: faglighed, fællesskab og bevægelse. Og så kan du høre mere om, hvad værdierne betyder i praksis, og hvad vi forventer af hinanden. Derudover får du bl.a. også et kig ind i klasserne, skolegården, GymHouse og børnehaven.

Velkommen indenfor!

“Vi kan aflevere vores børn i en fantastisk børnehave. Glæde og engagement lyser ud af de ansatte, og vores børn viser os, at de har det fantastisk, både med ord og lys i øjnene. TAK!”

– Forælder til barn i børnehaven

Åbent hus børnehaven

Til Åbent Hus i Børnehaven Hulvej Privatskole har interesserede mulighed for at komme forbi og se faciliteterne samt møde børnehavelederen og nogle af vores pædagoger. Både børn og forældre er velkomne.

Formiddagen giver mulighed for at få et indtryk af stemningen, vores værdier og at få en uformel snak. Det er altid en stor beslutning, når der skal vælges institution, men denne dag gør det måske lidt lettere, inden I overvejer indskrivning.

Formiddagen plejer at byde på generel information om børnehaven og derefter en rundvisning af personalet.

For at komme med til Åbent Hus, skal du tilmelde dig nedenfor.

“I gør et kanon godt arbejde. Vi ser faglighed, trivsel og udvikling, samt at der tages tid til hvert enkelt barn, når der er behov for det. Jeg ser det ikke kun hos min søn, men også alle de andre børn. Godt arbejde!”

– Forælder til barn i børnehaven

Program for Åbent Hus i børnehaven

Tidspunkt: Lørdag den 28. september klokken 09.30-10.30.

Lokation: Børnehaven Hulvej Privatskole, Krudthusvej 3B, 8700 Horsens

Vi starter formiddagen i børnehaven med en fælles velkomst hos børnehaveleder Kristoffer. Bagefter er der mulighed for at få en rundvisning, og I kan tale med personalet om vores strukturer og dagligdag. Tag gerne jeres barn med på dagen.

Dette Åbent Hus er placeret sådan, at du efterfølgende kan nå Åbent Hus på skolen, hvis du også er interesseret i dette. Kræver separat tilmelding.

Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

“Dejligt med en børnehave, som giver både mit barn og mig tryghed. Altid på forkant med ny information, og dejligt at personalet giver sig tid.”

– Forælder til barn i børnehaven

Video: Hør mere om børnehaven

Hør børnehaveleder Kristoffer Moesgård Olesen fortælle mere om børnehaven og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan børnehaven arbejder med vores kerneværdier: faglighed, fællesskab og bevægelse. Kristoffer fortæller også mere om hverdagen, aktiviteter og hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for børnene.