Kom til åbent hus

Vi afholder hvert år åbent hus for interesserede. Her er der mulighed for at se faciliteterne, møde ansatte, ledelsen og elever

SkolenBørnehaven

Åbent hus skolen

Til Åbent Hus på skolen har alle interesserede mulighed for at komme forbi. Formiddagen er både for interesserede i indskoling, mellemtrin og udskolingen. Det er både for jer, der aldrig har været på Hulvej Privatskole – og for jer, der i forvejen kender til skolen, men gerne vil vide mere. Uanset om du er kommende elev eller overvejer at blive det, så er denne formiddag målrettet dig/jer.

Formiddagen byder på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. Eleverne tager jer med rundt på skolen, og I får mulighed for at stille spørgsmål til hverdagen og deres oplevelser.

For at komme med til åbent hus, skal du tilmelde dig nedenfor.

OBS: Vi har endnu ikke fastlagt dato, men klik på linket og skriv dig op til at få besked, når der er nyt.

“Stor ros til lærere og ledelse for, at de er åbne for forandringer! Vores barn trives fantastisk på Hulvej Privatskole.”

– Forælder til elev på skolen

Program for næste åbent hus på skolen

Tidspunkt: Lørdag den 5. februar 2022 – flere detaljer følger

Lokation: Online session med mulighed for at stille spørgsmål

Obs. Her under kan du læse, hvordan Åbent Hus plejer at finde sted – i år vil være lidt anderledes, fordi det vil foregå online.

Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

“Det er så fedt at opleve Henrik stå ude hver eneste morgen med et smil på læben og et ‘godmorgen’ til alle børn.”

– Forælder til elev på skolen

Se og høre mere om skolen i denne video

Hør skoleleder Henrik Krog fortælle mere om skolen og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan vi som skole ser på værdierne faglighed, fællesskab og bevægelse. Henrik fortæller mere om, hvad de betyder i praksis, og hvad vi forventer af hinanden. Du får bl.a. også et kig ind i klasserne, skolegården, Gymhouse og børnehaven. Velkommen indenfor!

“Vi kan aflevere vores børn i en fantastisk børnehave. Glæde og engagement lyser ud af de ansatte, og vores børn viser os, at de har det fantastisk, både med ord og lys i øjnene. TAK!”

Åbent hus børnehaven

Til åbent hus i børnehaven har interesserede mulighed for at komme forbi og se faciliteterne, møde børnehavelederen samt nogle af pædagogerne. Formiddagen giver mulighed for at få et indtryk af stemningen, vores værdier og få en uformel snak. Det er altid en stor beslutning, når der skal vælges institution, men denne dag gør det måske lidt lettere, inden I overvejer indskrivning.

Formiddagen plejer at byde på generel information om børnehaven og derefter en rundvisning af personalet.

Vores planlagte Åbent Hus for børnehaven i janaur er desværre aflyst pga. corona. Men vi regner med at afholde Åbent Hus senere på året i stedet.

“I gør et kanon godt arbejde. Vi ser faglighed, trivsel og udvikling, samt at der tages tid til hvert enkelt barn, når der er behov for det. Jeg ser det ikke kun hos min søn, men også alle det andre børn. Godt arbejde”

Program for Åbent Hus i børnehaven

Dato: Vores planlagte Åbent Hus for børnehaven i januar er desværre blevet aflyst pga. corona. Vi regner med at afholde Åbent Hus senere på året i stedet.

Adresse: Krudthusvej 3B

Vi starter formiddagen i børnehaven med et oplæg fra børnehavens leder Kristoffer, der fortæller mere om hverdagen og vores værdier. Det handler både om den daglige struktur, pædagogik og praktiske oplysninger. Efter oplægget er der mulighed for at få en rundvisning, og I kan snakke med nogle af pædagogerne.

Dette Åbent Hus er placeret sådan, at du efterfølgende kan nå åbent hus på skolen, hvis du også er interesseret i dette. Husk, at der er seperat tilmelding til dette.

“Dejligt med en børnehave, som giver både mit barn og jeg tryghed. Altid på forkant med ny information og dejligt personalet giver sig tid.”

Et indblik i børnehaven

Hør børnehaveleder Kristoffer fortælle mere om børnehaven og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan børnehaven arbejder med vores kerneværdier: faglighed, fællesskab og bevægelse. Kristoffer fortæller mere om hverdagen, aktiviteter og hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for børnene.