Åbent hus i børnehaven

Velkommen til en formiddag for alle interesserede og nysgerrige. Vi åbner dørene, så I kan opleve børnehaven og få et indblik i dagligdagen, vores faglighed og pædagogik.

Til åbent hus i børnehaven får du mulighed for at møde nogle af de ansatte, forældre-repræsentanter samt børnehavelederen.

Vi vil give jer et indblik i hverdagens pædagogik, og de overvejelser der ligger bag vores pædagogiske arbejde. Vi fortæller mere om dagens rytme, aktiviteter og børnehavens værdier. I får mulighed for at gå med rundt og se faciliteterne samt stille spørgmål til alt det, som I måtte være nysgerrige på.

Det kræver tilmelding at deltage, så vi har overblik over, hvor mange der kommer. På den måde kan vi sørge for, at I får den bedste oplevelse, og at der er nok til at vise jer børnehaven. Det tager kun et øjeblik at tilmelde sig.

Program for næste åbent hus

Næste åbent hus: Meldes ud snarest muligt

Krudthusvej 3B, 8700 Horsens

Børnehaveleder Gitte Pors vil starte med at byde jer velkommen og fortælle mere om dagligdagen i børnehaven. Hun vil fortælle hvilke pædagogiske strategier og retninger der arbejdes med, og hvad det betyder for børnenes hverdag. Her vil I også høre mere om, hvordan forældresamarbejdet foregår, og hvad det indebærer.

Efterfølgende kan I gå med rundt i børnehaven og se inde- og udefaciliteter. Der er tid til en uformel snak og svar på de spørgsmål, som I har.

Har du flere spørgsmål?

Har du spørgsmål i forhold optagelse, ventelister eller andet praktisk/administrativt, så sidder vores administrativ team klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive på info@hulvejprivatskole eller ringe til os på 76 25 52 80.

Du har også mulighed for at følge med i vores nyhedsbrev, som vi sender ud op til 6 gange om året. Her får du datoer for åbent hus i børnehaven og skolen og fortællinger fra hverdagen. Du vil både kunne læse mere om hverdagen set fra børnenes, de ansattes samt ledelsens perspektiv.

Følg os på Facebook og YouTube

Hulvej Privatskole

Hulvej Privatskole er en privatskole i Horsens med fokus på faglighed, fællesskab og bevægelse. Hulvej Privatskole er certificeret som Danmarks første DGI Profilskole.

Åbent hus datoer

Næste dato ukendt
Åbent hus omlagt til video-præsentation, som du kan få tilsendt. Se mere her.

Socialt

Hulvej Privatskole

Børnehaven

Copyright 2019 Hulvej Privatskole – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider