Åbent hus i børnehaven

Velkommen til en eftermiddag for alle interesserede og nysgerrige. Vi åbner dørene, så I kan opleve børnehaven og få et indblik i dagligdagen, vores faglighed og pædagogik.

Til åbent hus i børnehaven får du mulighed for at møde nogle af de ansatte, forældre-repræsentanter samt børnehavelederen.

Vi vil give jer et indblik i hverdagens pædagogik, og de overvejelser der ligger bag vores pædagogiske arbejde. Vi fortæller mere om dagens rytme, aktiviteter og børnehavens værdier. I får mulighed for at gå med rundt og se faciliteterne samt stille spørgmål til alt det, som I måtte være nysgerrige på.

Det kræver tilmelding at deltage, så vi har overblik over, hvor mange der kommer. På den måde kan vi sørge for, at I får den bedste oplevelse, og at der er nok til at vise jer børnehaven. Det tager kun et øjeblik at tilmelde sig.

Program for næste åbent hus

Næste åbent hus: meldes ud, så hurtigt som muligt ud fra omstændighederne vedr. COVID-19.

Krudthusvej 3B, 8700 Horsens

Børnehaveleder Gitte Pors vil starte med at byde jer velkommen kl. 12.30 og fortælle mere om dagligdagen i børnehaven. Hun vil fortælle hvilke pædagogiske strategier og retninger der arbejdes med, og hvad det betyder for børnenes hverdag. Her vil I også høre mere om, hvordan forældresamarbejdet foregår, og hvad det indebærer.

Efterfølgende kan I gå med rundt i børnehaven og se inde- og udefaciliteter. Der er tid til en uformel snak og svar på de spørgsmål, som I har.

Har du flere spørgsmål?

Har du spørgsmål i forhold optagelse, ventelister eller andet praktisk/administrativt, så sidder vores administrativ team klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive på info@hulvejprivatskole eller ringe til os på 76 25 52 80.

Du har også mulighed for at følge med i vores nyhedsbrev, som vi sender ud op til 6 gange om året. Her får du datoer for åbent hus i børnehaven og skolen og fortællinger fra hverdagen. Du vil både kunne læse mere om hverdagen set fra børnenes, de ansattes samt ledelsens perspektiv.

29. marts 2020:
12.30 – 14.00: Børnehaven
14.00 – 15.00: Hulvej Privatskole (alle interesserede 0. – 10. klasse)