Åbent hus 0.-10. klasse – virtuel videotur og præsentation

Information om ændring af åbent hus til virtuel præsentation (opdateret den 7. januar)

De planlagte videoer må desværre udskydes på ubestemt tid, til vi igen er tilbage på skolen, og vi kan filme sammen med eleverne. Vi væbner os med tålmodighed, og glæder os til at vise jer rundt virtuelt. Vi sender en nyhedsmail ud, så snart vi kan give jer en mere præcis dato for videoproduktionen.

Vi skal i gang med at planlægge og producere flere videoer til jer, så snart det er muligt. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at I får så meget af den samme information, som I ville have fået til et rigtig åbent hus.

I skal tilmelde jer nedenfor, så vil I få tilsendt videoerne, så snart det er muligt at producere dem.

Vi ser frem til, at vi senere engang kan åbne dørene for jer.

Åbent hus 0.-10. klasse

Om virtuelt åbent hus

Velkommen til virtuelt åbent hus. Vi vil vise jer rundt på skolen sammen med elever, og I vil også få mulighed for at se skoleleder Henrik Krogs præsentation af skolen.

Videoerne I får tilsendt vil byde på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. De viser rundt på skolen og fortæller om hverdagen og deres oplevelser. Vi tager udgangspunkt i de spørgsmål, som typisk bliver stillet til et almindeligt åbent hus, og de ting som kommende elever og forældre plejer at ønske mere viden omkring.

Mangler du svar på noget?

Hvis du sidder med spørgsmål til mere praktiske-administrative ting, så kan du hurtigt få svar. Det eneste du skal gøre er at ringe eller skrive til vores administration. De er klar til at svare på spørgsmål vedrørende økonomi, ventelister og andre ting i den dur.

Telefonnummer: 76 25 52 80

mail: info@hulvejprivatskole.dk

Følg med og bliv mindet om spændende begivenheder

Få automatisk en påmindelse, når vi har begivenheder som åbent hus eller andre spændende arrangementer. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtaget du opdateringer og nyheder fra os op til 6 gange om året.

Nyhedsbrevet vil f.eks. indeholde fortællinger og beretninger fra lærere, pædagoger og elever, så du kan høre mere om hverdagen i skolen eller børnehaven.

Nyhedsbrevet er et unikt indblik i hverdagens begivenheder såvel som ved de store arrangementer.

Om fotografering til offentlige arrangementer

Der vil til nogle af vores offentlige arrangementer blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Vi offentliggør kun fotos og video, der vurderes som harmløse og ikke krænkende. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

Kontakt kommunikationsmedarbejder Anja Bilberg L. Nielsen på anj@hulvejprivatskole.dk i så fald, du ønsker et billede slettet/sløret.

Næste dato ukendt
Åbent hus omlagt til video-præsentation, som du kan få tilsendt. Se mere her.