Åbent hus i børnehaven

Til åbent hus i børnehaven har interesserede mulighed for at komme forbi og se faciliteterne, møde børnehavelederen samt nogle af pædagogerne. Formiddagen giver mulighed for at få et indtryk af stemningen, vores værdier og få en uformel snak. Det er altid en stor beslutning, når der skal vælges institution, men denne dag gør det måske lidt lettere, inden I overvejer indskrivning.

Formiddagen byder på generel information om børnehaven og derefter en rundvisning af personalet.

For at komme med til åbent hus, skal du tilmelde dig nedenfor.

Program for næste åbent hus i børnehaven

Lørdag den 4. september kl. 9.30 – 10.30

Langmarksvej 45 (her starter vi) og herefter Krudthusvej 3B

Vi starter formiddagen i Gymhouse på Langmarksvej 45, hvor I nemt finder parkering. Her vil børnehaveleder Kristoffer starte med at fortælle mere om hverdagen og vores værdier. Gymhouse ligger tæt på børnehaven og bruges i det daglige til bevægelsesaktiviteter, leg og motorisk udfoldelse. Efter oplægget går vi sammen over i børnehaven, hvor I vil få en rundvisning og kan snakke med nogle af pædagogerne. Her kan I få svar på såvel praktiske ting såvel som pædagogiske tilgange og daglig struktur.

Dette åbent hus er placeret, sådan at du efterfølgende kan nå åbent hus på skolen, hvis du også er interesseret i dette. Husk, at der også er tilmelding til dette.

Har du spørgsmål til åbent hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

Se og høre mere om børnehaven i denne video…

Hør børnehaveleder Kristoffer fortælle mere om børnehaven og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan børnehaven arbejder med vores kerneværdier: faglighed, fællesskab og bevægelse. Kristoffer fortæller mere om hverdagen, aktiviteter og hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for børnene.

Vil du høre mere om os, så finder du endnu mere information om SFO og skolen i vores andre videoer. Velkommen indenfor!  Klik nedenfor, så kommer du til skolens Youtube-kanal.

Hvis du vil være sikker på at modtage fremtidige videoer og nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Åbent hus tilmelding

Skolen: