Åbent hus i børnehaven

Til åbent hus i børnehaven har interesserede mulighed for at komme forbi og se faciliteterne, møde børnehavelederen samt nogle af pædagogerne. Formiddagen giver mulighed for at få et indtryk af stemningen, vores værdier og få en uformel snak. Det er altid en stor beslutning, når der skal vælges institution, men denne dag gør det måske lidt lettere, inden I overvejer indskrivning.

Formiddagen plejer at byde på generel information om børnehaven og derefter en rundvisning af personalet.

Vores planlagte Åbent Hus for børnehaven i janaur er desværre aflyst pga. corona. Men vi regner med at afholde Åbent Hus senere på året i stedet. Følg med her, på vores sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres om fremtidige arrangementer.

Program for Åbent Hus i børnehaven

Dato: Vores planlagte Åbent Hus for børnehaven i januar er desværre blevet aflyst pga. corona. Vi regner med at afholde Åbent Hus senere på året i stedet.

Adresse: Krudthusvej 3B

Vi starter formiddagen i børnehaven med et oplæg fra børnehavens leder Kristoffer, der fortæller mere om hverdagen og vores værdier. Det handler både om den daglige struktur, pædagogik og praktiske oplysninger. Efter oplægget er der mulighed for at få en rundvisning, og I kan snakke med nogle af pædagogerne.

Dette Åbent Hus er placeret sådan, at du efterfølgende kan nå åbent hus på skolen, hvis du også er interesseret i dette. Husk, at der er seperat tilmelding til dette.

Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

Et indblik i børnehaven

Hør børnehaveleder Kristoffer fortælle mere om børnehaven og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan børnehaven arbejder med vores kerneværdier: faglighed, fællesskab og bevægelse. Kristoffer fortæller mere om hverdagen, aktiviteter og hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for børnene.

Vil du høre mere om os, så finder du endnu mere information om SFO og skolen i vores andre videoer. Velkommen indenfor!  Klik her under, så kommer du til skolens YouTube-kanal.

Hvis du vil være sikker på at modtage fremtidige videoer og nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Åbent hus tilmelding

Skolen:
5. februar kl. 11.00 – online

Børnehaven:
Aflyst – afholdes senere på året