Åbent hus 0.-9. klasse

Velkommen til åbent hus på skolen, hvor alle interesserede har mulighed for at komme forbi.

Formiddagen byder på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. Eleverne viser rundt på skolen, og I får mulighed for at stille spørgsmål til hverdagen og deres oplevelser. I vælger selv, hvilke I elever I følger rundt og kan derfor få mere information om både indskoling, mellemtrin og udskoling.

Åbent hus kræver tilmelding så vi har overblik over, hvor mange der kommer. På den måde kan vi sørge for, at der er nok rundvisere og personale til stede. Tilmeldingen tager 2 min., og er blot en måde at sørge for, at oplevelsen bliver så god som mulig for jer.

Program for næste åbent hus

Næste åbent hus: lørdag den 29.08.2020 kl. 11.00 – 12.00 ca.

Hulvej 19 med start i samlingssalen

Vi tager imod jer ved indgangen og viser jer til samlingssalen. Derefter vil  skoleleder Henrik Krog byde jer velkommen og fortælle om skolen. Her vil I få mere viden om de værdier, som skolen og hverdagen er bygget op omkring. I vil også få indblik i, hvad det betyder i dagligdagen. Til sidst er der tid til, at I kan stille spørgsmål.

Efterfølgende kan I gå med nuværende elever rundt på skolen og få et indblik i hverdagen fra deres synsvinkel. I kan få en uformel snak, se lokaler og faciliteter samt høre mere om undervisningen, forventninger, bevægelse og andet der interesserer jer.

Ud over lærere og skoleleder, vil der også være en administrativ medarbejder til stede, der kan besvare spørgsmål vedrørende ventelister, optagelse og lignende.

Følg med og bliv mindet om spændende begivenheder

Få automatisk en påmindelse, når vi har begivenheder som åbent hus eller andre spændende arrangementer. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtaget du opdateringer og nyheder fra os op til 6 gange om året.

Nyhedsbrevet vil f.eks. indeholde fortællinger og beretninger fra lærere, pædagoger og elever, så du kan høre mere om hverdagen i skolen eller børnehaven.

Nyhedsbrevet er et unikt indblik i hverdagens begivenheder såvel som ved de store arrangementer.

Om fotografering til offentlige arrangementer

Der vil til nogle af vores offentlige arrangementer blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Vi offentliggør kun fotos og video, der vurderes som harmløse og ikke krænkende. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

Kontakt kommunikationsmedarbejder Anja Bilberg L. Nielsen på anj@hulvejprivatskole.dk i så fald, du ønsker et billede slettet/sløret.

29. august 2020:
09.30 – 10.45: Børnehaven
11.00 – 12.00: Hulvej Privatskole ( 0. – 10. klasse)