Åbent hus i 10. klasse

Til åbent hus i 10. klasse har alle interesserede mulighed for at komme forbi.

Eftermiddagen byder på generel information om skolen, og derefter vil interesserede i 10. klasse gå for sig selv, hvor der vil være mere specifik viden om dette skoleår. Her vil lærerne fortælle mere om, hvad dette år indebærer, I kan stille spørgsmål og til sidst gå med nuværende elever rundt på skolen.

Åbent hus kræver tilmelding, så vi har overblik over, hvor mange der kommer. På den måde kan vi sørge for, at der er nok rundvisere og personale til stede. Tilmeldingen tager 2 min., og er blot en måde at sørge for, at oplevelsen bliver så god som mulig for jer.

Program for åbent hus i 10. klasse

Næste åbent hus: meldes ud, så hurtigt som muligt ud fra omstændighederne vedr. COVID-19.

Hulvej 19 med start i samlingssalen

Vi tager imod jer ved indgangen og viser jer til samlingssalen. Derefter vil  skoleleder Henrik Krog byde jer velkommen og fortælle om skolen. Her vil I få mere viden om de værdier, som skolen og hverdagen er bygget op omkring.

Efterfølgende vil jer der er interesseret i 10. klasse gå med en lærer og nuværende 10. klasses elever hen til en af klasserne. Her vil de fortælle jer mere uddybende om 10. skoleår på Hulvej Privatskole. I får mere viden om fagene, rejser, fagligt niveau, de anderledes undervisningsdage og fællesskabet.

Til sidst kan I gå med eleverne rundt og se nogle af lokalerne og faciliteterne. Det er en god mulighed for at stille spørgsmål til deres hverdag og oplevelser og få en uformel snak.

Der vil også være en administrativ medarbejder til stede, så I kan få svar på ventelister, optagelse, priser og andet praktisk I skulle have spørgsmål til.

Vil du besøge os på et andet tidspunkt?

Hvis du ikke har mulighed for at være med til åbent hus, kan du stadig komme forbi og opleve skolen. I 10. klasse tilbyder vi, at du/I efter aftale kan komme forbi og få en snak med en af lærerne.

I skal blot skrive eller ringe til os, så vil I blive ringet op af en lærer. Her aftaler vi sammen et tidspunkt, hvor det kan passe ind, at I kommer forbi til en snak og rundvisning. Sommetider vil der også være elever tilstede, som I efterfølgende kan få en snak med. Det afhænger af tidspunktet for vores møde.

Følg med og bliv mindet om begivenheder

Få automatisk en påmindelse, når vi har begivenheder som åbent hus eller andre spændende arrangementer. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtaget du opdateringer og nyheder fra os op til 6 gange om året.

Nyhedsbrevet vil f.eks. indeholde fortællinger og beretninger fra lærere, pædagoger og elever, så du kan høre mere om hverdagen i skolen eller børnehaven.

Nyhedsbrevet er et unikt indblik i hverdagens begivenheder såvel som ved de store arrangementer.

29. marts 2020:
12.30 – 14.00: Børnehaven
14.00 – 15.00: Hulvej Privatskole (alle interesserede 0. – 10. klasse)