Åbent hus på skolen

Til åbent hus på skolen har alle interesserede mulighed for at komme forbi. Formiddagen er både for interesserede i indskoling, mellemtrin og udskolingen. Det er både for jer, der aldrig har været på Hulvej Privatskole – og for jer der i forvejen kender til skolen, men gerne vil vide mere. Uanset om du er kommende elev eller overvejer at blive det, så er denne formiddag målrettet dig/jer.

Formiddagen byder på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. Eleverne tager jer med rundt på skolen, og I får mulighed for at stille spørgsmål til hverdagen og deres oplevelser.

For at komme med til åbent hus, skal du tilmelde dig nedenfor.

Program for næste åbent hus på skolen

Lørdan den 4. september kl. 11.00 – 12.00 (12.30 for 10. klasse)

Hulvej 19 med start i samlingssalen

Vi står klar til at byde jer velkommen ved hovedindgangen på skolen ved vores hovedbygning i nr. 19. Herefter samles vi alle i samlingssalen, hvor skoleleder Henrik Krog byde jer velkommen og fortæller om skolen. Her vil I få mere viden om de værdier, som skolen og hverdagen er bygget op omkring. I vil også få indblik i, hvad det betyder konkret i dagligdagen. Til sidst er der tid til, at I kan stille spørgsmål.

Interesserede i 10. klasse vil efter det fælles oplæg gå med en lærer, hvor der vil være yderligere information om dette skoleår.

Til sidst kan I gå med nuværende elever rundt på skolen og få et indblik i hverdagen fra deres synsvinkel. I kan få en uformel snak, se lokaler og faciliteter samt høre mere om undervisningen, faglige forventninger, fællesskabet, bevægelse og andet der interesserer jer.

Ud over lærere og skoleleder, vil der også være en administrativ medarbejder til stede, der kan besvare spørgsmål vedrørende ventelister, optagelse og lignende.

Har du spørgsmål til åbent hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

Se og høre mere om skolen i denne video…

Hør skoleleder Henrik Krog fortælle mere om skolen og vores værdier.

I videoen kan du høre mere om, hvordan vi som skole ser på værdierne faglighed, fællesskab og bevægelse. Henrik fortæller mere om, hvad de betyder i praksis, og hvad forventer af hinanden. Du får bl.a. også et kig ind i klasserne, skolegården, Gymhouse og børnehaven. Børnehaven og SFO’en finder du endnu mere information om i vores andre videoer. Velkommen indenfor!

Hvis du vil være sikker på at modtage fremtidige videoer og nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vil du se endnu flere videoer? Så klik nedenfor, så kommer du til skolen Youtube-kanal.

Åbent hus tilmelding

Skolen: