Åbent hus på skolen

Til åbent hus på skolen har alle interesserede mulighed for at komme forbi. Eftermiddagen er både for interesserede i indskoling, mellemtrin og udskolingen. Det er både for jer, der aldrig har været på Hulvej Privatskole – og for jer der i forvejen kender til skolen.

For interesserede i 10. klasse vil der desuden være et særskilt oplæg efter det fælles.

Eftermiddagen byder på generel information om skolen og derefter en rundvisning af elever på forskellige klassetrin. Eleverne tage jer med rundt på skolen, og I får mulighed for at stille spørgsmål til hverdagen og deres oplevelser. I vælger selv, hvilke elever I følger rundt, og I får mere information om deres oplevelser i skoledagen.

I skal blot møde op, så I er klar til start kl. 14.00. Vi står klar til at tage godt imod jer og glæder os til at se jer.

Program for næste åbent hus på skolen

Den 29. marts fra kl. 14.00 – 15.00

Hulvej 19 med start i samlingssalen

Vi tager imod jer ved indgangen og viser jer til samlingssalen. Derefter vil  skoleleder Henrik Krog byde jer velkommen og fortælle om skolen. Her vil I få mere viden om de værdier, som skolen og hverdagen er bygget op omkring. I vil også få indblik i, hvad det betyder konkret i dagligdagen. Til sidst er der tid til, at I kan stille spørgsmål.

Efterfølgende kan I gå med nuværende elever rundt på skolen og få et indblik i hverdagen fra deres synsvinkel. I kan få en uformel snak, se lokaler og faciliteter samt høre mere om undervisningen, faglige forventninger, fællesskabet, bevægelse og andet der interesserer jer.

Ud over lærere og skoleleder, vil der også være en administrativ medarbejder til stede, der kan besvare spørgsmål vedrørende ventelister, optagelse og lignende.

Har du spørgsmål til åbent hus, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hulvejprivatskole.dk eller ringe til os på 76 25 52 80.

Åbent hus i børnehaven

Velkommen til en eftermiddag for alle interesserede og nysgerrige. Vi åbner dørene, så I kan opleve børnehaven og få et indblik i dagligdagen, vores faglighed og pædagogik.

Til åbent hus i børnehaven får du mulighed for at møde nogle af de ansatte, forældre-repræsentanter samt børnehavelederen.

Vi vil give jer et indblik i hverdagens pædagogik, og de overvejelser der ligger bag vores pædagogiske arbejde. Vi fortæller mere om dagens rytme, aktiviteter og børnehavens værdier. I får mulighed for at gå med rundt og se faciliteterne samt stille spørgmål til alt det, som I måtte være nysgerrige på.

I skal blot møde op ved det angivne start-tidspunkt, så tager vi godt imod jer.

Program for næste åbent hus i børnehaven

Den 29. marts fra kl. 12.30 – 14.00

Krudthusvej 3B, 8700 Horsens

Børnehaveleder Gitte Pors vil starte med at byde jer velkommen kl. 12.30 og fortælle mere om dagligdagen i børnehaven. Hun vil fortælle hvilke pædagogiske strategier og retninger der arbejdes med, og hvad det betyder for børnenes hverdag. Her vil I også høre mere om, hvordan forældresamarbejdet foregår, og hvad det indebærer.

Efterfølgende kan I gå med rundt i børnehaven og se inde- og udefaciliteter. Der er tid til en uformel snak og vi svarer på de spørgsmål, som I har.

29. marts 2020:
12.30 – 14.00: Børnehaven
14.00 – 15.00: Hulvej Privatskole (alle interesserede 0. – 10. klasse)