Skolekredsen

Når du ikke længere har et barn tilknyttet Hulvej Privatskole, har du mulighed for at blive en del af skolekredsen. Bestyrelsen godkender anmodninger om optagelse i skolekredsen. Som medlem af skolekredsen har du mulighed for at deltage i Hulvej Privatskoles generalforsamling. Samtidig bakker du op om skolen og bevarer din tilknytning, selv når du ikke længere har børn på skolen.

Skolekredsen er repræsenteret med 2 medlemmer i bestyrelsen. Funktionsperioden er 2 år. Der foretages valg af nye repræsentanter til skolekredsen til kommende periode inden hver generalforsamling.

Kontingentet betales én gang årligt med kr. 100,-

29. marts 2020:
12.30 – 14.00: Børnehaven
14.00 – 15.00: Hulvej Privatskole (alle interesserede 0. – 10. klasse)