Informationsmøde om 0. klasse 2021/2022

Vigtig info: mødet afholdes i stedet online pga. covid19

Vi afholder et ekstra informationsmøde for forældre, der vil høre mere om 0. klasse i 2021/2022.

Eftermiddagen byder på lidt kort, generel information om skolen af skoleleder samt information om overgangsperioden fra Nullerikker til børnehaveklasse. Denne periode varer i månederne maj, juni (og juli) hvorefter der er skolestart i august.

Der vil være information om skoledagen, opstart, forventninger og værdier. Ikke mindst er der mulighed for at stille spørgsmål denne eftermiddag.

Informationsmødet kræver tilmelding, så vi har overblik over, hvor mange der kommer. Tilmeldingen tager 2 min., og er blot en måde at sørge for, at oplevelsen bliver så god som mulig for jer.

Grundet uforudsigelige tider med covid19 er eftermiddagen kun for forældre. På den måde kan vi holde deltagerantallet nede og sørge for at leve op til hygiejnekravene.

Informationsmødet er for forældre, der ikke har børn i børnehaven. Det vil være et andet møde for jer arrangeret af børnehaven.

Der bliver tilsendt et link til alle tilmeldte.

Program for informationsmødet

Vigtig info: mødet afholdes i stedet online

Onsdag den 18. november kl. 17.00 – 18.00 via tilsendt link

Skoleleder Henrik Krog byder jer velkommen og fortæller kort om skolen. Her vil I få mere viden om de værdier, som skolen og hverdagen er bygget op omkring. I vil også få indblik i, hvad det betyder i dagligdagen.

Herefter vil børnehaveleder Gitte Pors fortælle mere om overgangsperioden fra starten af maj, hvor børnene er Nullerikker. Efter de forskellige oplæg er der også mulighed for at se Nullerikkernes lokaler og mere af Gymhouse.

Til sidst vil indskolingslærerne Sara og Pernille fortælle mere om skoledagen i 0. klasse. Herunder både timer, fællesskaber, aktiviteter og forventninger. Afslutningsvis vil der være mulighed for at stille spørgsmål til det, som I er mere nysgerrige omkring.

Følg med og bliv mindet om spændende begivenheder

Få automatisk en påmindelse, når vi har begivenheder som åbent hus eller andre spændende arrangementer. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtaget du opdateringer og nyheder fra os op til 6 gange om året.

Nyhedsbrevet vil f.eks. indeholde fortællinger og beretninger fra lærere, pædagoger og elever, så du kan høre mere om hverdagen i skolen eller børnehaven.

Nyhedsbrevet er et unikt indblik i hverdagens begivenheder såvel som ved de store arrangementer.

Om fotografering til offentlige arrangementer

Der vil til nogle af vores offentlige arrangementer blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Vi offentliggør kun fotos og video, der vurderes som harmløse og ikke krænkende. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

Kontakt kommunikationsmedarbejder Anja Bilberg L. Nielsen på anj@hulvejprivatskole.dk i så fald, du ønsker et billede slettet/sløret.

18. november 2020:
17.00 – 18.00: Informationsmøde om 0. klasse