Åbent hus omlagt til videorundvisning

Få tilsendt rundvisning fra skolen, SFO og børnehaven.

Da vi desværre har måtte udskyde åbent hus på ubestemt tid pga. covid-19, er vi i gang med at lave en videoserie til jer i stedet. Her viser vi jer skolen og børnehaven, så I kan “komme indenfor” og se lokalerne og høre mere om hverdagen.

Vi ved godt, at det ikke er det samme som et rigtigt besøg, men vi håber, at det giver et godt indblik.

Videoerne vil løbende komme på Youtube, så her kan du også finde dem. Hvis du hellere vil have dem tilsendt, når de er klar, tilmelder du dig bare vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev og følg med i, hvornår der igen er åbent hus

Fik du set den sidste video?

I en tidligere video fortalte skoleleder Henrik Krog mere om skolens værdier og dagligdag.

I videoen kan du høre mere om, hvordan vi som skole ser på værdierne faglighed, fællesskab og bevægelse. Henrik fortæller mere om, hvad de betyder i praksis, og hvad forventer af hinanden. Du får bl.a. også et kig ind i klasserne, skolegården, Gymhouse og børnehaven. Børnehaven og SFO’en finder du endnu mere information om i vores andre videoer. Velkommen indenfor!

Hvis du vil være sikker på at modtage fremtidige videoer og nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Mangler du svar på noget?

Hvis du sidder med spørgsmål til mere praktisk-administrative ting, så kan du hurtigt få svar. Det eneste du skal gøre er at ringe eller skrive til vores administration. De er klar til at svare på spørgsmål vedrørende økonomi, ventelister og andre ting i den boldgade.

Telefonnummer: 76 25 52 80

mail: info@hulvejprivatskole.dk

Følg også med på vores andre medier

Du kan også følge med på LinkedIn, Facebook og Youtube og få et indblik i hverdagen.

Her kommer der løbende videoer, billeder og opdateringer.

Skolen:
Lør. den 4. september kl. 11.00