Udmeldelse af skolen

Sådan bliver dit barn meldt ud af skolen:
Du udfylder den elektroniske blanket, der automatisk sendes til administrationen. Du modtager derefter en automatisk kvittering og bekræftelse på udmeldelsen med de informationer, du selv har indtastet.

Ved udmeldelse af skolen betales fuldt ud for den måned, hvori elevens skolegang ophører + 1 måneds skolepenge.

Udmeldelse af SFO

Sådan bliver dit barn meldt ud af SFO:

Ved udmeldelse af SFO’en betales fuldt ud for den måned, hvori elevens gang ophører + 1 måneds betaling.

Udmeldelse af børnehaven

Sådan bliver dit barn meldt ud af børnehaven:

Et barn kan meldes ud af børnehaven med en måneds varsel til den 1. eller 15. i en måned.

Ved udmeldelse af børnehaven betales fuldt ud for den måned, hvori barnets gang ophører + 1 måneds betaling.

18. november 2020:
17.00 – 18.00: Informationsmøde om 0. klasse