Hulen (SFO)

Hulen er et fritidstilbud med pasningsgaranti for 0. til og med 3. årgang. I indeværende skoleår har vi 120 børn tilmeldt SFO’en og 9 ansatte.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 6.30 – 8.00 / 11.30 – 17.00
Fredag: 6.30 – 8.00 / 11.30 – 16.30
Efterårsferie, vinterferie, uge 27, 31 og 32: 6.30 – 17.00 (fredag dog 16.30)
Dagen efter skolefest: 6.30 – 16.30
De 3 dage op til påske: 6.30 – 17.00

Der er lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

Tilmelding sker ved henvendelse til skolens kontor. Tilmelding kan ske fra dag til dag.

Udmeldelse sker med løbende måned + 30 dage, via elektronisk blanket. Du finder siden her: elektroniske blanketter.

Kontakt:
Mobil 40 37 46 77.

Velkommen i Hulen!

Hvis dagen starter tidligt, kan børnene møde ind i SFO’en fra kl. 6.30. Her er der mulighed for at starte dagen i roligt tempo og få lidt morgenmad (når der altså ikke er corona). Indtil skoledagen starter, er der mulighed for f.eks. at tegne, bygge lego, lege i gården eller spille et spil.

Om eftermiddagen vil dagen være en blanding af selvvalgte aktiviteter og voksenstyrede aktiviteter. Herefter vil der være selvvalgte aktiviteter, der varierer fra dag til dag, hvor der er noget for alle. Det kan være værkstedsaktiviteter, køre i mooncars, tegne og male, bygge lego, lave ler, lave teater, lege i samlingsalen, tumle i motorikrummet, stå på rulleskøjter, spille bold og meget mere.

Hver fredag vil den kommende uges aktivitetsplaner blive lagt ud til forældre og elever, så det altid er muligt at følge med i alle de gode tilbud.

Næste dato ukendt
Åbent hus omlagt til video-præsentation, som du kan få tilsendt. Se mere her.