Computerkrav

På Hulvej Privatskole er det et krav, at eleven fra og med 2. klasse medbringer en bærbar computer. Alle programmer, der bruges i undervisningen, er enten gratis-programmer eller leveres af skolen.

Komponent: Minimumskrav: Anbefaling:
Styresystem Windows eller Mac (ikke Chromebook) Windows eller Mac (ikke Chromebook)
Skærm Min. 13,3 tommer Minimum 13,3 tommer – maks. 15,6 tommer
Minimum Full HD (1920*1080 px)
Processor Intel i3 – eller tilsvarende i5 eller i7 – eller tilsvarende
Ram Min. 4 GB Min. 8 GB
Harddisk Min. 120 GB Min. 120 GB SSD
Grafikkort
Netværkskort Intel netværkskort

Krav: De opstillede krav er minimumskrav, som computeren skal leve op til, for at skolens programmer kan afvikles tilfredsstillende. Størrelsen af investeringen skal som udgangspunkt følge elevens alder. Elever i indskolingen bør ikke have for dyr en computer.

Anbefaling: Skolens anbefaling, hvis der ønskes en computer, som er mere fremtidssikret, og som ikke kun lige akkurat lever op til kravene, men også vil køre godt og hurtigt.

12.00-13.00 Informationsmøde, ledige pladser, 0. klasse, august 2019
16. januar 2019: