studie- og lejrture

Studie- og lejrture

På Hulvej Privatskole prioriterer vi fællesskab højt. Og vi mener, at oplevelser som studie- og lejrture, kan være med til at fremme netop fællesskabet i klassen og på skolen skolen som helhed.

I 0.-2. klasse har vi en to-dages tur til As Vig feriekoloni. Turen plejer at vare to dage og ligge i juni måned.

I 5. klasse har der længe været tradition for at hele årgangen tager tre dage til Skagen i maj måned.

I 7. klasse plejer hele årgangen at tage fem dage til Bornholm omkring august-september måned.

I 9. klasse har hele årgangen tradition for at tage fem dage til Berlin i september.

Tager man 10. klasse på Hulvej Privatskole er der typisk flere studieture. Blandt andet plejer vi at tage til London i fem dage i september og på skitur til Østrig i fem dage i januar måned.

OVERBLIK

Her kan du få et visuelt overblik over de lejr- og studieture, vi typisk har planlagt, hvornår de ligger og hvor længe de varer:

Klassetrin Destination og varighed Tidspunkt
0.-2. klasse Asvig feriekoloni – to dage Juni
5. årgang Skagen – 3 dage Maj
7. årgang Bornholm – 5 dage Aug./sep.
9. årgang Berlin – 5 dage September
10. årgang London – 5 dage
Østrig – 5 dage

Øvrige ture

Udover de studieture, vi har tradition for at planlægge årligt, er der også dagsture og idrætsarrangementer, som årgangene deltager i i løbet af skoleåret. Dem kan du blandt andet få indtryk af ved at besøge vores Facebook-side, hvor vi ofte lægger billeder op fra turene, så forældre, venner og familie kan følge med hjemmefra.

Hvert år tilbydes en frivillig skitur til Østrig af foreningen Skiklub Hulvej. Foreningens skitur ligger i januar og er både for elever og forældre. Læs mere her.