IT-support

Download Teamviewer for at få fjernsupport på din Windows-PC eller Macbook.

Support ydes i forbindelse problemer, der relaterer sig til skolens software, licenser etc.

Mikkel Møller Vilhelmsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig

IT@hulvejprivatskole.dk
21 73 33 92

Kan kontaktes vedrørende problemer der eksempelvis vedrører Office-pakken, Teams, Unilogin, printere og lignende inden for skolens regi.

Video-guides

Tutorials på Youtube

Følg vores kanal på Youtube, hvor du (måske) kan finde svar på dine problemer med Teams og meget mere.

Computerkrav

På Hulvej Privatskole er det et krav, at eleven fra og med 2. klasse medbringer en bærbar computer. Alle programmer, der bruges i undervisningen, er enten gratis-programmer eller leveres af skolen.

Komponent: Minimumskrav: Anbefaling:
Styresystem Windows eller Mac (ikke Chromebook) Windows eller Mac (ikke Chromebook)
Skærm Min. 13,3 tommer Minimum 13,3 tommer – maks. 15,6 tommer
Minimum Full HD (1920*1080 px)
Processor Intel i3 – eller tilsvarende i5 eller i7 – eller tilsvarende
Ram Min. 4 GB Min. 8 GB
Harddisk Min. 120 GB Min. 120 GB SSD
Grafikkort
Netværkskort Intel netværkskort

Krav: De opstillede krav er minimumskrav, som computeren skal leve op til, for at skolens programmer kan afvikles tilfredsstillende. Størrelsen af investeringen skal som udgangspunkt følge elevens alder. Elever i indskolingen bør ikke have for dyr en computer.

Anbefaling: Skolens anbefaling, hvis der ønskes en computer, som er mere fremtidssikret, og som ikke kun lige akkurat lever op til kravene, men også vil køre godt og hurtigt.