Hvorfor skal man vælge 10. klasse?

Få et anderledes skoleår i 10. klasse på Hulvej Privatskole

Er du klar til en udfordring? Vil du prøve dine egne grænser af, lære en masse om dig selv, prøve nye fag og møde nye kammerater? Så er 10. klasse på Hulvej Privatskole det perfekte skoletilbud til dig.

På Hulvej Privatskole er 10. klasse noget helt særligt. Her er skoledagene bygget op omkring spændende og anderledes fag og emner, som vil udfordre dig og give dig nye perspektiver på verden omkring dig. Alt er bundet sammen af fordybelsesdage, rejser og oplevelser ude af huset.

Hos os har vi tid til at fokusere på dig og dine behov, så du er klar til at vælge din drømmeuddannelse bagefter. Her er nogle af de grunde til, at du bør vælge 10. klasse på Hulvej Privatskole:

Udfordrende fag og emner

I 10. klasse på Hulvej Privatskole vil du opleve en bred vifte af fag og emner, der går ud over det sædvanlige. Du vil blive udfordret på dine evner og kompetencer, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med fag og emner, du måske aldrig har stiftet bekendtskab med før.

Vores udbud af valgfag ændrer sig løbende, men det kunne f.eks. være drama, udeliv, band, filmværksted og spring.

Vores fordybelsesdage og rejser er vigtige dele af undervisningen, da vi mener, at det bedste læringsmiljø skabes ved at forene læringen i klasseværelset med den virkelighed, der er udenfor døren. Derfor tager vi på ture, hvor det er muligt at opleve verden på en helt ny måde. Det giver også mulighed for at møde nye menneske og udvide sin horisont.

Forberedelse til videre uddannelse

  1. klasse på Hulvej Privatskole er designet til at forberede dig på det videre uddannelsesforløb. Du vil lære at arbejde selvstændigt og struktureret, og du vil blive rustet til at tage imod de udfordringer, der følger med en ungdomsuddannelse. Vi vil også hjælpe dig med at finde den uddannelse, der passer bedst til dig.

V ønsker at skabe et trygt og støttende læringsmiljø, hvor elever føler sig sete og hørt. Det gør i vores optik, at eleverne trives og lærer bedre.

Så hvis du vil have et anderledes og spændende år, så kom i 10. klasse og udfordr dig selv, samtidig med at du lærer dig selv og andre bedre at kende.

Er du nysgerrig på, hvilke fag man har, når man går i 10. klasse? Så læs vores indlæg, hvor du kan læse mere om dagligdagen.