Den bedste skole i Horsens 

Har du et barn, der nærmer sig skolealderen, eller overvejer du, om dit barn skal skifte skole

Så er du landet på den rigtige side. Valget af skole er en af de største og vigtigste beslutninger, du som forælder skal træffe, og du er måske netop landet her, fordi du har stillet dig selv spørgsmålet “hvilken skole er den bedste i Horsens?”

Desværre er det ikke et spørgsmål, der findes et entydigt svar på. Det handler udelukkende om at finde ud af, hvilken skole der er den bedste for netop dit barn. I den forbindelse er det vigtigt at undersøge de forskellige skolers fokusområder og værdier. Nogle skoler i Horsens har særlige faglige eller pædagogiske profiler, som f.eks. bevægelse, kreativitet og musik. Har dit barn en særlig interesse, er det oplagt at undersøge, om nogle af skolerne i kommunen matcher det.

Folkeskole eller privatskole

I Horsens Kommune har vi både privatskoler og folkeskoler. Folkeskolerne tilbyder en bred vifte af forskellige fag, og favner bredt både hvad angår interesser og elever fra forskellige baggrunde. Privatskolerne har mulighed for at vælge mere specifikke fokusområder, og har desuden andre muligheder når det kommer til normering og antallet af elever i de enkelte klasser.

Uanset om du vælger en folkeskole eller en privatskole, er det vigtigt at undersøge skolen grundigt, tale med lærere og elever, samt at besøge skolen. Hos Hulvej Privatskole holder vi Åbent Hus to gange om året, hvor du kan møde både elever, lærere og ledelse, høre mere om vores historie, fokusområde og værdier, og få en rundtur på skolen, så du kan danne dig et indtryk.

Udover at besøge skolerne, anbefaler vi også, at du undersøger de forskellige skolers hjemmesider og sociale medier for mere information om dagligdagen, samt at du taler med andre forældre om deres erfaringer.

Når du har fundet en skole, der virker som en god kandidat, er det vigtigt at mærke efter, om det føles rigtigt for dit barn og din familie. Det er vigtigt, at både dit barn og du føler jer trygge ved valget af skole, da skolen spiller en afgørende rolle for dit barns trivsel og udvikling.

Hvorfor vælge Hulvej Privatskole

Hos Hulvej Privatskole er vores nøgleord faglighed, fællesskab og bevægelse. Vi tror på, at elevernes succesoplevelser med læring er afgørende for deres trivsel og motivation i skolen og livet generelt. Vi lægger også vægt på fællesskabet, og vi ønsker at lære børnene at indgå i forskellige fællesskaber, hvor de føler sig trygge og accepterede.

Bevægelse og kropslig læring er også vigtige dele af vores tilgang til uddannelse. Vi ser bevægelse som fundamentalt for en sund udvikling og trivsel og bestræber os på at give børnene glæde ved bevægelse, leg og idræt, samtidig med at vi udfordrer dem motorisk. Vi tror på, at bevægelse kan hjælpe eleverne med at lære bedre, da det fremmer koncentration og hjerneaktivitet.

Vi vil ikke fremhæve os selv som den bedste skole i Horsens, men vi vil gerne invitere dig til at besøge os og lære mere om vores tilgang til uddannelse. Hos Hulvej Privatskole tror vi på, at en positiv og støttende læringsoplevelse kan føre til succes i skolen og livet generelt.

Vi håber, at du finder den rette skole til dit barn og ønsker dig og din familie alt det bedste i skoleårene fremover.